Μωράκι βλέπει για πρώτη φορά τον μπαμπά του και λιώνει στην αγκαλιά του

Μια μαμά στη Νέα Υόρκη απαθανάτισε την ομολογουμένως συγκινητική στιγμή που ο μόλις εννέα μηνών γιος της βλέπει για πρώτη φορά το μπαμπά του χάρη στα ειδικά ολοκαίνουργια γυαλάκια.

Ο μικρός και χαριτωμένος Ρίγκαν έγινε ανάρπαστος στο διαδίκτυο. Κοιτά μέσα στα μάτια το στρατιωτικό μπαμπά του, ο οποίος έλειπε δύο μήνες από το σπίτι του λόγω μιας δύσκολης αποστολής στην Ανταρκτική.

Ο μπαμπάς Μπράντον δεν ήταν σίγουρος αν γιος του θα τον θυμόταν.

Ο Ρίγκαν αντιμετωπίζει πολύ σοβαρά προβλήματα όρασης λόγω μια επιπλοκής και λοίμωξης κατά τη γέννησή του.

Το βρέφος πέρασε αρκετές ημέρες στη μονάδα εντατικής θεραπείας προσπαθώντας να ξεπεράσει τη μηνιγγίτιδα, στρεπτόκοκκο και σήψη.

Ο μικρός και η οικογένειά του ζουν στη Νέα Υόρκη.

«Η αποστολή στην Ανταρκτική ήταν από τις πιο δύσκολες για τον Μπράντον», λέει η μαμά στο κανάλι ABC7, «του ήταν πολύ δύσκολο να αφήσει τον Ρίγκαν.

Ήταν τεράστια η συγκίνησή του όταν πήρε τον μικρό στην αγκαλιά και αυτός αναγνώρισε τον μπαμπά του».

Ο πατέρας του και στρατιωτικός Μπράντον έλειπε δύο μήνες στην Ανταρκτική και δεν ήταν σίγουρος αν ο γιος του θα τον θυμόταν.

Ωστόσο, οι αμφιβολίες εξαφανίστηκαν στο λεπτό, όταν ο πατέρας πήρε αγκαλιά τον Ρίγκαν, ο οποίος μόλις τον είδε, άρχισε να γελάει και να χοροπηδάει από την χαρά του.

Βέβαια το καλύτερο δεν ήταν αυτό, αλλά η γλυκιά και τρυφερή αγκαλιά που πήρε τον πατέρα του στη συνέχεια, κάνοντας έτσι το ίντερνετ να… λιώσει.

Το αξιολάτρευτο αγοράκι έχει πρόβλημα με την όρασή του λόγω μια επιπλοκής και λοίμωξης κατά τη γέννησή του. Το βρέφος πέρασε αρκετές ημέρες στη μονάδα εντατικής θεραπείας προσπαθώντας να ξεπεράσει τη μηνιγγίτιδα, στρεπτόκοκκο και τη σήψη, αλλά τα κατάφερε!

Αυτοί ήταν και οι λόγοι που ο στρατιωτικός πατέρας του δυσκολεύτηκε να τον αφήσει και να πάει στην Ανταρκτική. Ωστόσο η συγκίνηση για εκείνον ήταν αναπόφευκτη όταν ο γιος του του έδειξε με τον καλύτερο τρόπο την αγάπη του.

Πηγή : newsitamea.gr

Share via
Copy link
Powered by Social Snap