Έφτασε το νέο και πιο γρήγορο xalkiadakis.gr

Όλες οι προσφορές των super markets Χαλκιαδάκης από την οθόνη στο χώρο σου, με ένα κλικ!

Άνεση, ευελιξία και υψηλή ποιότητα υπηρεσιών βρίσκουν οι χρήστες στο ανανεωμένο site των Super Markets Χαλκιαδάκης, xalkiadakis.gr . Το νέο site, με ανανεωμένη εικόνα, λειτουργικότητα και μεγαλύτερη ταχύτητα ανταπόκρισης, είναι ήδη στον αέρα του διαδικτύου, αποσπώντας ιδιαίτερα θετικά σχόλια από τους επισκέπτες του.

Συνεχίζεται έτσι η ψηφιακή αναβάθμιση της Χαλκιαδάκης Α.Ε. παρέχοντας στους καταναλωτές την άνεση και την υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών των φυσικών καταστημάτων και στο ψηφιακό κατάστημα xalkiadakis.gr , με την ακόμη πιο λειτουργική και με μεγαλύτερη ταχύτητα ιστοσελίδα.

Μέσα από το xalkiadakis.gr , οι χρήστες μπορούν να δουν όλες τις προσφορές προϊόντων, τα φυλλάδια προσφορών και τις εβδομαδιαίες εκπτώσεις της εταιρείας, και να πραγματοποιήσουν τις αγορές τους με ένα κλικ, εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια,  παραλαμβάνοντας δωρεάν στον χώρο τους σε 24 ώρες. Παράλληλα, μπορούν να ενημερώνονται για τα νέα της μεγάλης Κρητικής εταιρείας, να εκδώσουν την εκπτωτική Κάρτα Χαλκιαδάκης (xtra card) και να βλέπουν τα αποτελέσματα των διαγωνισμών και τα δώρα που έχουν κερδίσει! Επίσης, μπορούν εύκολα να βρουν το πλησιέστερο σε αυτούς φυσικό κατάστημα, αλλά και να ξεφυλλίζουν ηλεκτρονικά το ΥπερΧ, το περιοδικό των Super Markets Χαλκιαδάκης. Τέλος, μπορούν να κατεβάσουν την εφαρμογή Χαλκιαδάκης στο κινητό τους τηλέφωνο, ώστε να έχουν πάντα μαζί τους την κάρτα Χαλκιαδάκης, τις λίστες και το ιστορικό αγορών τους, προσωποποιημένη πληροφόρηση καθώς και άμεση πρόσβαση σε όλες τις προσφορές των καταστημάτων Χαλκιαδάκης.

Μπορείτε να περιηγηθείτε και να δείτε κι εσείς τη νέα ιστοσελίδα των Super Markets Χαλκιαδάκης, με βελτιστοποιημένη πρόσβαση και εμπειρία από κάθε φορητή συσκευή, ακολουθώντας τον σύνδεσμο: https://xalkiadakis.gr

Share via
Copy link
Powered by Social Snap