43ο Παγκρήτιο Διαγωνισμό Ομορφιάς!

Για άλλη μία χρονιά ο Παγκρήτιος Διαγωνισμός Ομορφιάς δίνει την ευκαιρία σε νέες κοπέλες να ζήσουν την εμπειρία και να κάνουν τα πρώτα τους βήματα στο χώρο της μόδας, της ομορφιάς και του θεάματος.  

Πέραν από τη μεγάλη προβολή που προσφέρει ο διαγωνισμός, οι νικήτριες αποκτούν το δικαίωμα συμμετοχής στα Πανελλήνια καλλιστεία αλλά και σε μεγάλους διεθνείς διαγωνισμούς. Επίσης, όλες οι φιναλίστ που συμμετέχουν, μέσω της πολύμηνης προετοιμασίας, αποκτούν βασικές γνώσεις, αρχές και επαγγελματική συνείδηση, στοιχεία πολύ σημαντικά για την μετέπειτα επαγγελματική τους καριέρα.

Έτσι λοιπόν, ο μεγαλύτερος περιφερειακός θεσμός ομορφιάς προσκαλεί κοπέλες από 16 έως 26 ετών να δηλώσουν συμμετοχή στον 43ο Παγκρήτιο Διαγωνισμό Ομορφιάς και να διεκδικήσουν τους τίτλους της Miss Κρήτη, των δύο Αναπληρωματικών και της Miss Κρήτη Young 2023

Η προετοιμασία των φιναλίστθα ξεκινήσει αρχές Οκτωβρίου με μαθήματα κινησιοτεχνίας από τηνCristi Academy και ο μεγάλος Τελικός θα πραγματοποιηθεί τον Δεκέμβριο.

Για δηλώσεις συμμετοχής επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα του διαγωνισμού στη διεύθυνση www.misskriti.com ή τηλεφωνήστε στο 2810-334506.

Facebook: https://www.facebook.com/misscrete/

Instagram: https://www.instagram.com/misscrete/

Share via
Copy link
Powered by Social Snap