Όλα έτοιμα για ένα ακόμα StreetFoodFestivalChania!

Λίγες μόνο ώρες απέμειναν για να υποδεχτούμε το 5ο φεστιβάλ φαγητού στο Εθνικό Στάδιο Χανίων και όπως αναφέρουν οι διοργανωτές, είναι όλα έτοιμα για την υποδοχή χιλιάδων φίλων του Street Food.

Οι εικόνες της προηγούμενης μέρας από τις τελικές προετοιμασίες μαρτυρούν του λόγου το αληθές, ενώ οι καλλιτέχνες μέσα από βίντεο και αναρτήσεις τους στέλνουν το κάλεσμα τους στο κοινό της πόλης, για όσα πρόκειται να συμβούν σε ένα τριήμερο γεύσεων, ήχων, χορού και αρωμάτων.  

9 djs, 5 χορευτικές ομάδες και 9 ακόμα μπάντες συμπληρώνουν ένα τόσο διαφορετικά και συνάμα διασκεδαστικό line up με μερικούς από τους καλύτερους μουσικούς της πόλης.

Η Γωγώ Καλληδονάκη ετοιμάζει ευφάνταστα Food Games για τους φίλους του φεστιβάλ και υπόσχεται να τσαλακωθούν, να λερωθούν και να δοκιμάσουν τις ικανότητες και την ταχύτητα τους στην κατανάλωση φαγητού.

15 συμμετέχοντες με τοπικές, εξωτικές, μοντέρνες και αλμυρές και γλυκές γεύσεις υπόσχονται να μη μείνει κανένας νηστικός.

Η γιορτή φαγητού θα πραγματοποιηθεί τη Παρασκευή 12/5 (17.00 – 24.00), Σάββατο 13/5 (17.00 – 24.00), Κυριακή 14/5 (17.00 – 24.00).

Η είσοδος κοστίζει 6 ευρώ(περιλαμβάνει μπύρα ή αναψυκτικό)

ΔΩΡΕΑΝ ΕΙΣΟΔΟΣ για παιδιά έως 11 ετών και ΑΜΕΑ και ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΙΔΟΤΟΠΟΣ για τους μικρούς φίλους.

Το φεστιβάλ πραγματοποιείται ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΟΥ ΕΟΤ (Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού) και με την υποστήριξη του Συλλόγου Ξενοδόχων Χανίων.

Σας περιμένουμε!

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε τις σελίδες μας

fb: Street Food Festival Crete / instagram: street_food_festival_crete

Share via
Copy link
Powered by Social Snap