ΣΤΕΛΛΑ ΓΕΩΡΓΙΑΔΟΥ«ΕΒΑΛΕΣ ΦΩΤΙΑ» – ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟΙ ΣΤΟ STAR 97,7 !!

Η Στέλλα Γεωργιάδου υποδέχεται δυναμικά το φετινό καλοκαίρι με ένα ολοκαίνουργιο τραγούδι και βάζει φωτιά στη διασκέδαση. Ο τίτλος του «Έβαλες φωτιά» και είναι ρούμπα – reggaeton με έντονο ρυθμό, σε ενορχήστρωση του κορυφαίου Λεωνίδα Τζίτζου που βρίσκεται πίσω από τις μεγαλύτερες ελληνικές επιτυχίες.
Το υπογράφει στιχουργικά και μουσικά ο ταλαντούχος και πολλά υποσχόμενος Φραγκίσκος Βιδάλης. Οι συνθέσεις του Τήνιου δημιουργού ξεχωρίζουν για τη μελωδικότητα και την ενέργειά τους.
Το τραγούδι αναφέρεται σε έναν χωρισμό που δεν μπορεί να ξεπεραστεί. Όλα όμως ανατρέπονται με την παρέμβαση του Γάλλου ράπερ -ToMa- που προτρέπει να μην χάνουμε στιγμή από τη ζωή μας
για ένα πάθος που είναι λάθος. Έτσι το love story ολοκληρώνεται με ένα απρόσμενο και ανατρεπτικό φινάλε που κάνει αίσθηση.
Τα γυρίσματα του Video clip έγιναν στη Λάρνακα σε σκηνοθεσία του διακεκριμένου Κύπριου Σάββα Χρίστου (Beach Ave. Productions), με 33 διεθνή βραβεία και καριέρα στο Hollywood, γνωστός από τις
ταινίες “Captive” και «Το Τέρας».
Η Στέλλα Γεωργιάδου επιστρέφει «Αποφασισμένη» και μας κάνει «Λιώμα» αυτό το καλοκαίρι, αφού «Τώρα μας μιλάει» δυνατά με το νέο της τραγούδι «ΕΒΑΛΕΣ ΦΩΤΙΑ» και πιστέψτε το…. «Έχει κακό σκοπό» ενώ εμείς « Τα ‘χουμε χαμένα» με το δυναμικό come back της.
Το τραγούδι του φετινού καλοκαιριού κυκλοφορεί από τη HEAVEN MUSIC.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap