ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ – ΔΗΛΩΣΕ ΤΩΡΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΕ ΜΙΑ ΥΠΟΤΡΟΦΙΑ ΑΠΟ THN CRISTI ACADEMY ΑΞΙΑΣ : 2.000€ !!!

Η CRISTI ACADEMY σε συνεργασία με τον STAR 97,7, προσφέρει μία Δωρεάν Υποτροφία (αξίας 2000 ευρώ) στο τμήμα modeling της Cristi Academy στο Ηράκλειο.

Για να δηλώσεις συμμετοχή συντονίσου καθημερινά στο STAR 97,7 και ακολούθησε τις οδηγίες του παραγωγού ή συμπλήρωσε την παρακάτω φόρμα :

  • Η κλήρωση θα γίνει την Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου, στις 12:00 το μεσημέρι.

  Η Cristi Academy είναι ένα σύγχρονο και πιστοποιημένο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Επιπέδου 1 που εξειδικεύεται στα επαγγέλματα ομορφιάς όπως:Αισθητική Άκρων/Ονυχοπλαστική

  Επαγγελματικό Μακιγιάζ

  Αισθητική/Spa/Massage

  Κομμωτική

  Barber

  Modeling

  Στόχος της Cristi Academy είναι η εξειδικευμένη εκπαίδευση, η σωστή μετάδοση γνώσεων και η απόκτηση εμπειρίας, κυρίως μέσα από την πρακτική εξάσκηση, στοιχεία απαραίτητα για την έναρξη μίας επιτυχημένη επαγγελματικής καριέρας.

  Μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα (3 έως 8 μήνες) και με χαμηλό κόστος διδάκτρων, δίνεται η δυνατότητα στους σπουδαστές να εκπαιδευτούν σε ένα επάγγελμα ομορφιάς, ώστε να μπουν εισχωρήσουν άμεσα στην αγορά εργασίας.

  Με την απόκτηση ειδικών γνώσεων και την έμπρακτη εφαρμογή αυτών, στους τομείς των επαγγελμάτων ομορφιάς, επιδιώκεται η ανάδειξη νέων επαγγελματιών, οι οποίοι μέσα από προσωπική και επιμελή δουλειά, θα καταφέρουν να δραστηριοποιηθούν επιτυχώς στην ειδικότητα της επιλογής τους.

  Κατά τη διάρκεια των σπουδών, οι σπουδαστές αναπτύσσουν τις δεξιότητες που ανταποκρίνονται στις πραγματικές ανάγκες της αγοράς εργασίας,  αφού συνδυάζουν τη θεωρητική μελέτη με την κυρίως πρακτική εξάσκηση.

  Οι έμπειροι καθηγητές της σχολής παρακολουθούν τις εξελίξεις και τα προγράμματα μελετώνται και αναβαθμίζονται συνεχώς, προκειμένου να είναι πάντα συμβατά με τις σύγχρονες απαιτήσεις της αγοράς εργασίας.

  Γιατί να επιλέξω την Cristi AcademyΠαρέχονται πιστοποιημένες από το Υπουργείο Παιδείας Βεβαιώσεις Σπουδών.

  Διδάσκονται πιστοποιημένα από το Υπουργείο Παιδείας προγράμματα σπουδών.

  Σύγχρονες εγκαταστάσεις, άρτια εξοπλισμένες αίθουσες διδασκαλίας, ευχάριστο και ζεστό περιβάλλον.

  Φοίτηση σε ολιγομελή τμήματα, έτσι ώστε οι καθηγητές να έχουν τη δυνατότητα να αφιερώσουν προσωπικό χρόνο σε κάθε σπουδαστή ξεχωριστά.

  Συνεχή μελέτη και αναβάθμιση του προγράμματος σπουδών για όλες τις ειδικότητες, προκειμένου να συμβαδίζουν με τις απαιτήσεις της σύγχρονης αγοράς εργασίας

  Έμπειροι και καταξιωμένοι καθηγητές που αποτελούν το δυναμικό της σχολής, οι οποίοι ενημερώνονται συνεχώς για τις εξελίξεις της ειδικότητας τους.

  Ενεργή συμμετοχή των σπουδαστών σε ομαδικά projects, σε επαγγελματικό περιβάλλον, αποκτώντας εμπειρία στο αντικείμενο εργασίας.

  Παρακολούθηση σεμιναρίων για την περαιτέρω απόκτηση εξειδικευμένων γνώσεων.

  Όλα τα επαγγέλματα ομορφιάς που διδάσκονται έχουν συνεχώς αυξανόμενη ζήτηση και διαχρονική παρουσία στην αγορά εργασίας.

  Άμεση επαγγελματική αποκατάσταση.

  Δυνατότητα παρακολούθησης ταχύρυθμων τμημάτων.

  Εγγραφές καθ΄όλη τη διάρκεια του χρόνου, ακόμα και τους θερινούς μήνες, με συνεχή δημιουργία νέων τμημάτων.

  Ευέλικτο ωράριο διδασκαλίας, ενδεδειγμένο για τους εργαζόμενους, με δυνατότητα επιλογής σε τμήμα πρωινό, μεσημεριανό, απογευματινό.

  Μεγάλες προσφορές σε πακέτα combo.

  Με την Πιστοποίηση του Υπουργείου Παιδείας (ΕΟΠΠΕΠ)

  Κ.Δ.Β.Μ.1 – Αρ. Αδείας: 2101491

  Cristi Academy

  Επιμενίδου 22, Ηράκλειο Κρήτης

  ΤΗΛ. 2810 334503

  info@cristiacademy.gr

  www.cristiacademy.gr

  Δήλωσε συμμετοχή :

  Share via
  Copy link
  Powered by Social Snap