Το Κέντρο Ξένων Γλωσσών και η Ακαδημία Ρομποτικής και Πληροφορικής ΆΞΟΝΑΣ περιμένει και φέτος τους μικρούς μαθητές.

Το Κέντρο Ξένων Γλωσσών και η Ακαδημία Ρομποτικής και Πληροφορικής ΆΞΟΝΑΣ υποδέχονται και φέτος του μικρούς μαθητές από την Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου που ξεκινούν οι εγγραφές

Το κέντρο Ξένων Γλωσσών ΆΞΟΝΑΣ προσφέρει προγράμματα ξένων γλωσσών : Αγγλικά, Γαλλικά, Γερμανικά, Ιταλικά, Ισπανικά, Ρωσικά. Στις σύγχρονες αίθουσες διδασκαλίας, συνεδριακού τύπου τα παιδιά σε ολιγομελή τμήματα, μαθαίνουν από τους έμπειρους καθηγητές που με όρεξη και αγάπη για τη διδασκαλία υπόσχονται την επιτυχία σε όλες τις εξετάσεις.

Η Εκπαιδευτική Ρομποτική είναι μία μοναδική δραστηριότητα όπου τα παιδιά κάνουν πρακτική εφαρμογή των θετικών επιστημών διασκεδάζοντας. Οι μαθητές της Ακαδημίας Ρομποτικής και Πληροφορικής Άξονας, μέσα από σύγχρονες πλατφόρμες εκπαίδευσης ( LEGO WE 2.0,MINDSTORMS Education Ev3, Arduino & Scratch)  γνωρίζουν τον κόσμο της Ρομποτικής και της Πληροφορικής με τη καθοδήγηση έμπειρων καθηγητών. Οι νέοι μαθητές μαθαίνουν να συνεργάζονται σε ομάδες, να κατασκευάζουν εκπαιδευτικά ρομπότ και να τα προγραμματίζουν να εκτελούν συγκεκριμένες εργασίες.

Στο κέντρο Ξένων Γλωσσών και η Ακαδημία Ρομποτικής και Πληροφορικής ΆΞΟΝΑΣ λειτουργούν και τμήματα ενηλίκων ενώ η πολυετή εμπειρία εξασφαλίζει 100% επιτυχία στα πτυχία πληροφορικής και ξένων γλωσσών.

Οι εγγραφές ξεκινούν την Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου, στη διεύθυνση Γκερόλα 10 στα Χανιά. Ώρες λειτουργίας : 10:00 – 14:00 και 18:00-21:00. Για πληροφορίες καλέστε στο 2821 0 27327.

Κέντρο Ξένων Γλωσσών και η Ακαδημία Ρομποτικής και Πληροφορικής ΆΞΟΝΑΣ

Διεύθυνση : Γκερόλα 10, Χανιά

Τηλ. 2821 0 27327

Share via
Copy link
Powered by Social Snap