Νέο τραγούδι για τον Ηλία Παλιουδάκη – Σ΄έβλεπα στα κύματα

Η InSideOut Music Web Promotion είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη νέα της συνεργασία με την I.P. Music, το νέο δισκογραφικό Label του Ηλία Παλιουδάκη.

Στο χωριό Φονές του Αποκόρωνα γεννήθηκε ο Ηλίας Παλιουδάκης….σε μια οικογένεια πλημμυρισμένη απο μουσική….βυζαντινοί ήχοι χάιδευαν τα παιδικά του ακούσματα από την υπεροχή φωνή του πάτερα του…

Πως αλλιώς θα μπορούσε να γίνει;;

To Χανιώτικο φως και η κληρονομια των ακουσμάτων του θα είναι το καλλιτεχνικό κύτταρο που θα μεγαλώνει μαζί του…..

Και όσο εκείνος μεγαλώνει…τόσο θα θεριεύει μέσα του η αγάπη για την μουσική..το τραγούδι….!! 

Άλλωστε δίπλα του οι γονείς του και πάντα η μητέρα του  ..στήριγμα του για να του δώσει όσα εφόδια χρειαζόταν…και έτσι είχε την μοναδική ευκαιρία να πηγαίνει στο ωδείο του Ρεθύμνου…Δίπλα στους δασκάλους του…στους μέντορες του…τον μαγικό Κώστα Μουντάκη και τον μοναδικό Μανώλη Τζινευράκη….ο Ηλίας Παλιουδάκης δεν θα διδαχθεί μόνο όλα όσα υπέροχα μπορούσαν να του προσφέρουν μουσικά….θα διδαχθεί και την ταπεινότητα…το ήθος….θα μάθει τον ορισμό του καλλιτέχνη…!!!

Όταν μιλάμε για τον Ηλία Παλιουδάκη…..αναφερόμαστε σε έναν άνθρωπο που η μουσική γεννιέται από εκείνον…..και εκείνη του το ανταποδίδει αναγεννώντας τον!!

Απρόβλεπτος μουσικά τον ακούσαμε να να τραγουδά τις διασκευές των τραγουδιών ”Κυρίες και Κύριοι” του Κώστα Τουρνά….. ”Ο Ανθρωπάκος” της Τάνιας Τσανακλίδου. Σ ακολουθώ ” του Μάνου Λοΐζου” βροχή “του  Γιώργου Λεκάκη στίχοι και μουσική Θοδωρή Παπαδόπουλος

Να περπατά στις στράτες της έντεχνης λαϊκής μουσικής ερμηνεύοντας μεγάλα τραγούδια….

”Κόρη ενός Θεού”…”Λουλούδι μου”…..”Βροχή”…  Σ ακολουθώ ‘και ο κατάλογος δεν τελειώνει…γιατί το σπάνιο του ταλέντο μας υπόσχεται ακόμα πολλά μουσικά ταξίδια.

Έχοντας μια πετυχημένη και πολύχρονη μουσική διαδρομή, γεμάτη με αμέτρητες ζωντανές εμφανίσεις, σημαντικές συνεργασίες, ραδιοτηλεοπτικές συνεντεύξεις και επίσημες κυκλοφορίες που κατάφεραν να κάνουν αισθητή τη παρουσία τους, ο Ηλίας Παλιουδάκης αισθάνθηκε ότι έφτασε το πλήρωμα του χρόνου για να κάνει το επόμενο βήμα στις καλλιτεχνικές του ανησυχίες.

Σήμερα, κατανοώντας πλήρως τη νέα ψηφιακή εποχή, επιλέγει να συνεργαστεί με την InSideOut, που ως παγκόσμιος πλέον ψηφιακός διανομέας, δίνει στην I.P. Music την δυνατότητα να κυκλοφορεί τα ηχογραφήματα της σε πάνω από 240 χώρες και στις μεγαλύτερες Sales & Streaming ψηφιακές πλατφόρμες, να τα επικοινωνεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο καθώς και να της παρέχει εγγυημένες και σίγουρες Social Media Marketing λύσεις μέσω του Internal Digital Solutions τμήματος που έχει δημιουργήσει.

Νέo Digital Single | Ηλίας Παλιουδάκης – Σ’ έβλεπα στα κύματα

Ο Ηλίας Παλιουδάκης κυκλοφορεί μέσω της I.P. Music, το νέο του Digital Single «Σ’ έβλεπα στα κύματα» σε στίχους και μουσική του Γρηγόρη Λιακόπουλου συνεχίζοντας την πετυχημένη τους συνεργασία.

Δείτε εδώ το Official Audio Clip: