Μαθήματα από την Ερασιτεχνική Σκηνή του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ.Κ

Ο Δήμος Πλατανιά συνεχίζει, μετά την επιτυχία που είχε στο παρελθόν, να  φιλοξενεί την  Ερασιτεχνική Σκηνή (παιδιών-εφήβων και ενηλίκων) του  Δημοτικού Περιφερειακού  Θεάτρου Κρήτης , στο πλαίσιο των παράλληλων δράσεών, που το Θέατρο  εδώ και χρόνια πραγματοποιεί. 

Πρόθεση είναι, η Ερασιτεχνική Σκηνή του  ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ.Κ., να  λειτουργήσει στις έδρες και των τεσσάρων Δημοτικών Ενοτήτων και πιο συγκεκριμένα για την Δημοτική Ενότητα Βουκολιών, στις Βουκολιές και στον χώρο του Πολύκεντρου Βουκολιών, για την Δημοτική Ενότητα Κολυμβαρίου, στο Κολυμβάρι στον χώρο εκδηλώσεων του Γυμνασίου Κολυμβαρίου, για την Δημοτική Ενότητα Μουσούρων , στον Σκινέ στον χώρο του Πολιτιστικού Κέντρου ‘Ιουλιανός Τσιράκης’ και στην Δημοτική Ενότητα Πλατανιά,  στο Πολιτιστικό Κέντρο Μάλεμε (παραπλεύρως Ι.Ν Αγίου Αντωνίου).

Θα λειτουργήσουν πέντε τμήματα, ανά ηλικιακή ομάδα  και συγκεκριμένα  

α) για παιδιά Γ΄και Δ΄Δημοτικού, διάρκειας 1,5 ώρας

β) για παιδιά Ε΄και ΣΤ΄Δημοτικού, διάρκειας 1,5 ώρας

γ) για παιδιά Α΄Β΄και Γ΄ Γυμνασίου, διάρκειας 2 ωρών

δ) για έφηβους Α΄Β΄και Γ΄Λυκείου, διάρκειας 2 ωρών

ε) για ενήλικες, διάρκειας 2 ωρών.

          Τα μαθήματα  θα γίνονται από έμπειρους εκπαιδευτές  και  θα ξεκινήσουν στο τέλος Νοεμβρίου και θα διαρκέσουν  μέχρι το τέλος Απριλίου 2021.

Θα πραγματοποιούνται απογευματινές ώρες, με την προϋπόθεση ότι θα υπάρξει ενδιαφέρον για δημιουργία τμημάτων, εφόσον η ελάχιστη συμμετοχή είναι 8 άτομα και το τμήμα θα  έχει έως  12 συμμετέχοντες και θα  τηρούνται, από τους υπεύθυνους υλοποίησης, οι ενδεδειγμένες αποστάσεις ασφαλείας και ο προβλεπόμενος-περιορισμένος αριθμός-ατόμων,  καθώς  και οι ισχύουσες υγειονομικές διατάξεις ,  εξαιτίας της πανδημίας  του κορωνοϊου COVID 19.

        Σχετικές αιτήσεις θα διατίθενται από τα κατά τόπους Δημοτικά Καταστήματα (πρώην Δημαρχεία) και η κατάθεση τους θα γίνεται  από 4 έως και 12/11/2020  τις  εργάσιμες ημέρες και ώρες, είτε στα ίδια σημεία είτε με  αποστολή στο email: dimos@platanias.gr και kampourakis@platanias.gr

Υπεύθυνος Γιώργος Καμπουράκης, τηλ 2821340009 

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε και στο τηλέφωνο 2821044256 όλες τις εργάσιμες ημέρες και ώρες ή στα γραφεία του Θεάτρου στο κτίριο του Βενιζελείου  Ωδείου (Νικ. Φωκά 5).

Πηγή : cretalive.gr