“Άφαντος” ο δράστης του διπλού φονικού

Στην ηπειρωτική Ελλάδα αναζητούν οι Αρχές τον ύποπτο για την δολοφονία των ηλικιωμένων στην περιοχή Πασακάκι, στα Χανιά, καθώς θεωρείται βέβαιο ότι πρόλαβε να επιβιβαστεί στο πλοίο της γραμμής για Πειραιά προτού καν αποκαλυφθεί το έγκλημα.
Μιλώντας στα “Χ.ν.” η κα Μαρία Αλεξανδράκη, κόρη του 82χρονου, ελπίζει η υπόθεση να διαλευκανθεί άμεσα και ο ύποπτος να συλληφθεί.
«Είχα δει τον πατέρα μου το πρωί της Παρασκευής, ήταν φυσιολογικός όπως πάντα» τονίζει, κάνοντας λόγο για έναν άνθρωπο που «δεν είχε πονηριά μέσα του, δεν μπορούσε να σκεφτεί το κακό».
«Ήταν ένας άνθρωπος πολύ αθώος, με καλή ψυχή, δεν είχε βλάψει κανέναν ποτέ και με τους ενοικιαστές είχε καλές σχέσεις, έκαναν πλάκα, δεν τους φοβήθηκε ποτέ», τονίζει.
Η οικογένεια, πιστεύει πως χάθηκε πολύτιμος χρόνος στη διάρκεια των ερευνών αφού το σπιτάκι όπου βρέθηκε δολοφονημένος ο πατέρας της, στον αύλειο χώρο του σπιτιού όπου έμενε με την 79χρονη, δεν είχε ερευνηθεί πριν την Δευτέρα παρότι η σορός της 79χρονης είχε βρεθεί από την Κυριακή το πρωί.
Υπενθυμίζεται ότι η αστυνομία αναζητά για το φονικό έναν νεαρό αλλοδαπό, ένοικο του συγκεκριμένου σπιτιού, ο οποίος ζούσε και εργαζόταν στα Χανιά.
Ως κίνητρο θεωρείται η ληστεία καθώς σύμφωνα με την Αστυνομία από το σπίτι της ηλικιωμένης έχει αφαιρεθεί χρηματικό ποσό που φτάνει τα 10.000 ευρώ.

Πηγή : haniotika-nea.gr