Γερμανοί δημοσιογράφοι στα Χανιά

Εννιά δημοσιογράφοι από περιφερειακά μέσα ενημέρωσης της Γερμανίας και της Αυστρίας θα βρεθούν στα Χανιά το διάστημα 28 Οκτωβρίου με 2 Νοεμβρίου.
Οι δημοσιογράφοι έρχονται προσκεκλημένοι της Marketing Greece, με τη συνεργασία της Ένωσης Ξενοδόχων με στόχο την προβολή των Χανίων στις χώρες τους.
Συγκεκριμένα η ομάδα των δημοσιογράφων θα περιηγηθεί διάφορα σημεία των Χανίωνα από τις 28 Οκτωβρίου μέχρι τις 2 Νοεμβρίου προκειμένου να συλλέξει υλικό για ρεπορτάζ. Πρόκειται για δημοσιογράφους από την εφημερίδα Fuldaer Zeitung απο την Φούλντα του κρατιδίου της Έσσης, την Fränkische Nachrichten εφημερίδα από τη Φρανκονία (βόρειο τμήμα της Βαυαρίας), από την Kleine Zeitung από την περιοχή της Στυρίας στην Αυστρία, τις Osnabrücker Nachrichten και Emsland Kurier από το Ντύσελντορφ, τη Rhein-Zeitung από το Koblenz της Ρηνανίας, τη BNN από τη πόλη της Καρσλούης και άλλες εφημερίδες.
Σύμφωνα με πληροφορίες οι δημοσιογράφοι θα περιηγηθούν την παλιά πόλη των Χανιών, δημοφιλής προορισμούς όπως το Λαφονήσι, και θα καλύψουν στιγμές της καθημερινότητας στην ύπαιθρο των Χανίων.

Πηγή : haniotika-nea.gr