Τρία νέα κρούσματα κορωνοϊού στα Χανιά μέσα σε λίγες ώρες

Τρία νέα θετικά κρούσματα  κορωνοϊού εξακριβώθηκαν στα Χανιά από εχθές το απόγευμα και μέχρι σήμερα, λίγο μετά την επίσημη ανακοίνωση του ΕΟΔΥ που για πέμπτη συνεχόμενη ημέρα, δεν περιελάμβανε κρούσμα στο νομό. Ειδικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες των «Χ.ν», το πρώτο κρούσμα αφορά εργαζόμενο στο νοσοκομείο Χανίων, ο οποίος όμως δεν έρχεται σε επαφη με επισκεπτες ή αλλους εργαζομενους Ο ίδιος παρουσιάζει πολύ ήπια συμπτώματα και υπεβλήθη σε τεστ μετά από κρούσματα σε άτομα από το συγγενικό του περιβάλλον. Μετά το αποτέλεσμα του τεστ του έχει γίνει σύσταση για παραμονή σε καραντίνα κατ’οίκον.

Το δεύτερο κρούσμα αφορά 67χρονη γυναίκα, η οποία έχει εισαχθεί για νοσηλεία στην ειδική μονάδα covid του γενικού νοσοκομείου Χανίων. Σύμφωνα με πληροφορίες των «Χ.ν.» το κρούσμα σχετίζεται με τον γνωστό γάμο στην περιοχή του Αποκόρωνα από τον οποίο έχουν εξακριβωθεί πάνω από 15 κρούσματα τις τελευταίες 20 ημέρες.

Το τρίτο κρούσμα αφορά άνδρα που διαμένει σε χωριό της Π.Ε. Χανίων και ο οποίος επέστρεψε από ταξίδι στο εξωτερικό. Παρουσιάζει ήπια συμπτώματα και παραμένει σε καραντίνα κατ’οίκον.

Πηγή : haniotika-nea.gr