Διακοπές στην Κρήτη με ημερήσια και βραδινά δρομολόγια με την ΑΝΕΚ LINES

H ΑΝΕΚ LINES, αυτό το ιδιαίτερο για όλους μας καλοκαίρι, συνεχίζει να μας ταξιδεύει υπεύθυνα και μας μεταφέρει σε μοναδικούς προορισμούς της Κρήτης με άνεση, πολυτέλεια και προσιτές τιμές. Με πιστοποιημένα μέτρα προστασίας κατά της εξάπλωσης των λοιμώξεων, ξεκινάμε τις διακοπές μας από το πλοίο και απολαμβάνουμε ανέμελες στιγμές στα πιο ονειρικά μέρη του νησιού, επιλέγοντας από τις 25 Ιουλίου έως τέλος Αυγούστου, ανάμεσα στα ημερήσια και βραδινά δρομολόγια Πειραιάς – Χανιά – Πειραιάς και Πειραιάς – Ηράκλειο – Πειραιάς.

Τα ελκυστικά πακέτα προσφορών μας φέρνουν ακόμα πιο κοντά στο αγαπημένο νησί, μόνο με €78 το άτομο σε οικονομική θέση με ΙΧ και προνομιακές προσφορές για τον καθένα από εμάς που εμπιστεύεται τα πλοία της ΑΝΕΚ LINES για το ταξίδι του.

Επιπλέον ταξιδεύοντας με την ΑΝΕΚ LINES, μπορούμε να επωφεληθούμε με:

  • 30% έκπτωση στις καμπίνες όλων των κατηγοριών και στα Ι.Χ. οχήματα στα ημερήσια δρομολόγια
  • 3+1 δωρεάν εισιτήριο σε 4/κλινη καμπίνα
  • 20% έκπτωση στους ναύλους επιστροφής

Αντιμετωπίζοντας την πρόκληση της πανδημίας και με ευθύνη απέναντι στην κοινωνία, η ANEK LINESθέτει στο επίκεντρο όλων των δραστηριοτήτων της, την προστασία της υγείας των επιβατών της. Για τον σκοπό αυτό, η εταιρεία προσαρμόστηκε προληπτικά στα νέα δεδομένα και συνεχίζει να μας ταξιδεύει με τον σύγχρονο στόλο της, έχοντας λάβει την εξειδικευμένη Πιστοποίηση «Biosafety Trust» από τον Ιταλικό Νηογνώμονα (RINA).

Η πιστοποίηση αυτή βασίζεται στη συστηματική προσέγγιση του ISO στα συστήματα διαχείρισης σε συνδυασμό με τις βέλτιστες επιστημονικές πρακτικές κατά της εξάπλωσης λοιμώξεων, καθώς και τις αρχές της διαχείρισης οργανωτικής συμπεριφοράς (OBM) για τον αποτελεσματικό έλεγχο και την πρόληψη μετάδοσης στο εργασιακό πλαίσιο.