Δείτε παρασκηνιακά πλάνα από το video clip της Τάμτα για το single «Sex With Your Ex».

Το ολοκαίνουργιο διεθνές single «Sex With Your Ex» της Τάμτα που έκανε πρεμιέρα στο YouTube πριν από είκοσι ημέρες μονοπώλησε το ενδιαφέρον.

Το τραγούδι ανέβηκε στις πρώτες θέσεις των τάσεων από την πρώτη ημέρα της κυκλοφορίας του, ενώ για πρώτη φορά μπορείτε να πάρετε μια γεύση από τα γυρίσματα του video clip μέσα από το backstage video που μόλις κυκλοφόρησε.

Η Τάμτα, το πιο φωτεινό πρόσωπο της ελληνικής pop σκηνής, μετά την επιτυχία του Senorita που ξεπέρασε συνολικά τις 35.000.000 προβολές στο YouTube, επέστρεψε με το ολοκαίνουργιο αγγλόφωνο single «Sex With Your Ex».

Το τραγούδι είναι μια δημιουργία των Roel Henricus Rats, Marcia Thadea, Angele Sondeijker, Ber Cassorla και Alexandra Veltri.

Η σκηνοθετική επιμέλεια του video clip ανήκει στη Renata Raksha, η οποία έχει συνεργαστεί με τη Rihanna για το «Fader Magazine και τη Selena Gomez για τη φωτογράφιση του προσωπικού άλμπουμ της «Revival».

Τα γυρίσματα πραγματοποιήθηκαν στο studio60 στο Λος Άντζελες.

Πίσω από την εκρηκτική χορογραφία βρίσκεται ο χορογράφος και χορευτής Robert Green, τον οποίο στο παρελθόν έχουν εμπιστευτεί ο Justin Timberlake και η Taylor Swift, ενώ τα μαλλιά και το make-up επιμελήθηκε η Melissa Mudrick και το styling η Ella Cepeda.

Στο backstage video μπορείτε να απολαύσετε πλάνα από την προετοιμασία της Τάμτα, καθώς και από τα γυρίσματα του video clip.

Το «Sex With Your Ex» αποτελεί προπομπός του διεθνούς EP της Τάμτα που αναμένεται να κυκλοφορήσει το 2020 από τη Minos EMI, a Universal Music Company.