Η Κατερίνα Στικούδη στο δυναμικό της Minos EMI / Universal

H Minos EMI, θυγατρική του ομίλου Universal Music Group, υποδέχεται στην οικογένειά της την Κατερίνα Στικούδη.

Μια από τις πιο πολυσυζητημένες προσωπικότητες της pop – και όχι μόνο – μουσικής την τελευταία δεκαετία στην Ελλάδα, ξεκινά γράφει μία νέα σελίδα στη διαδρομή της.

Με δεκαετή πορεία στο χώρο της δισκογραφίας, δεκάδες τραγούδια και πολυσυζητημένα music videos, η Κατερίνα Στικούδη εντάσσεται στο δυναμικό της Minos EMI / Universal Music και υπόσχεται δυναμικές νέες κυκλοφορίες και ακόμα περισσότερες μουσικές εκπλήξεις.

Η Κατερίνα Στικούδη ξεκίνησε τη σταδιοδρομία της στον χώρο του θεάματος, το 2005, παίρνοντας μέρος στα ελληνικά καλλιστεία, όπου εξελέγη Μις Ελλάς. Έπειτα εκπροσώπησε τη χώρα μας στο διεθνή διαγωνισμό ομορφιάς «Μις Κόσμος» και ξεκίνησε να δουλεύει ως μοντέλο, κάνοντας κυρίως φωτογραφήσεις για περιοδικά.

Πριν δέκα χρόνια ακριβώς, το 2009, έκανε το ντεμπούτο της στη δισκογραφία και το 2011 κυκλοφόρησε το πρώτο της ολοκληρωμένο άλμπουμ, με τίτλο «Η Μουσική Μου». Ακολούθησαν τα άλμπουμ «Η Γεύση Της Ζωής Μου» (2013), «Cliche» (2015) και «Soundtrack» (2018).

Το 2019 βρίσκει την Κατερίνα Στικούδη σε καινούργια εγχειρήματα.

Μετά από με μια άκρως επιτυχημένη συμμετοχή στο show μιμήσεων «Your Face Sounds Familiar» και τις συνεχόμενες συναυλίες της εντός και εκτός Ελλάδας, απολαμβάνουμε την Κατερίνα Στικούδη σε έναν τηλεοπτικό ρόλο – έκπληξη στην καθημερινή σειρά «Αν ήμουν πλούσιος» του ANT1.

Πηγή : hit-channel.gr