Η επιτυχία «Bloody Something» της Monika επενδύει τους τίτλους αρχής της σειράς «Έρωτας Μετά».

Η Monika κατακτά ξανά τα charts παρουσιάζοντας μία από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της, το «Bloody Something», με καινούργια ενορχήστρωση 10 χρόνια μετά την πρώτη κυκλοφορία του τραγουδιού.

Η χαρισματική τραγουδοποιός με τη μαγική φωνή ηχογράφησε εκ νέου το «Bloody Something» όταν οι παραγωγοί της νέας καθημερινής σειράς «Έρωτας Μετά» του Alpha την προσέγγισαν για να την «ντύσει» μουσικά.

Αν και το «Bloody Something», το οποίο κυκλοφόρησε το 2009 στο δίσκο «Avatar», θεωρείται ένα από τα all-time-classic τραγούδια της Monika, η ίδια θέλησε να κάνει ένα remake, που ολοκληρώθηκε μέσα σε μία εβδομάδα.

Το κομμάτι ηχογραφήθηκε με πιο πλούσια ενορχήστρωση και μεγαλύτερη ορχήστρα, στην οποία μάλιστα συμμετείχαν και κάποιοι από τους μουσικούς που έπαιξαν στην πρώτη ηχογράφηση του τραγουδιού.

Το remake του «Bloody Something», που είναι διαθέσιμο στα ψηφιακά καταστήματα και συνοδεύεται από lyric video, προκάλεσε αμέσως το θαυμασμό του κοινού, καθώς βρέθηκε στο Νο. 1 του ελληνικού Shazam πριν καν ξεκινήσει η προβολή της σειράς, ενώ τα teasers της στα οποία ακούστηκε πρώτη φορά το κομμάτι σάρωσαν στα social media.

Αυτή την περίοδο η Monika ολοκληρώνει τον πρώτο της ελληνόφωνο δίσκο, ο οποίος θα κυκλοφορήσει σύντομα από την Panik Oxygen.

Πηγη: hit-channel.com