Ακούστε το ντουέτο της Ρίτα Γουίλσον με τον Χρήστο Μάστορα

Τι συμβαίνει όταν συναντιούνται δύο Ηπειρώτες όπως η Ρίτα Γουίλσον με καταγωγή από την Σωτήρα και ο Χρίστος Μάστορας από Βοδίνο της Δρόπολης.

Προκύπτει το «Let Me Be», δημιουργημένο μέσω Skype.

Ο λόγος στην ηθοποιό, μουσικό και σύζυγο του Tom Hanks, Ρίτα Γουίλσον:

«Ερωτεύτηκα τη φωνή του Χρήστου από την πρώτη στιγμή που την άκουσα. Έχει ψυχή, πάθος και βάθος. Είμαι ευγνώμων που κυκλοφορήσαμε αυτό το τραγούδι μαζί. Και είναι τιμή μου που έζησα αυτή την όμορφη εμπειρία με τον Χρήστο στην Ελλάδα, μία από τις πολιτιστικές μου πατρίδες, με αυτούς τους ανθρώπους που αγαπώ τόσο πολύ».

Η σκυτάλη στο frontman των Μέλισσες, Χρήστο Μάστορα:

«Η ζωή είναι γεμάτη εκπλήξεις. Είναι μεγάλη τιμή και χαρά που είχα την ευκαιρία να δουλέψω με την ταλαντούχα Ρίτα Γουίλσον. Ρίτα, ακόμα δεν μπορώ να πιστέψω ότι “τελειώσαμε” το τραγούδι μας μέσω Skype. Κάθε ιστορία που μοιραστήκαμε μεταξύ μας, κάθε σκέψη για το πώς βλέπουμε τη ζωή οδήγησε σε αυτό το αποτέλεσμα και είμαι χαρούμενος που ήταν μία διαδικασία ουσιαστική και όχι επιφανειακή… Σ’ ευχαριστώ που μοιράστηκες τον πολύτιμο χρόνο σου μαζί μου και ελπίζω οι δρόμοι μας να μη σταματήσουν να συναντιούνται. Ρίτα, είσαι πραγματικά μία γυναίκα που με εμπνέει».
Το «Let Me Be» παρουσιάστηκε για πρώτη φορά live τον περασμένο Ιούνιο, στη συναυλία της Ρίτα Γουίλσον στο «Summer Nostos Festival» στο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος όπου προσκάλεσε τον Χρήστο Μάστορα να ανέβει στη σκηνή για να το τραγουδήσουν μαζί.

Πηγή : ogdoo.gr