Η Έλενα Παπαρίζου τραγουδά τους τίτλους αρχής της σειράς «Οδός Δαλματίας 101»

Η Έλενα Παπαρίζου δανείζει την υπέροχη φωνή της στο τραγούδι τίτλων της σειράς κινουμένων σχεδίων «Οδός Δαλματίας 101».

Η αγαπημένη τετράποδη οικογένεια επιστρέφει αποκλειστικά στο Disney Channel, με νέα επεισόδια τις καθημερινές στις 16:00.

Βασισμένη στο γνωστό παραμύθι της Dodie Smith που αγάπησαν μικροί και μεγάλοι, η σειρά «Οδός Δαλματίας 101» εκτυλίσσεται στο Λονδίνο του 21ου αιώνα και ακολουθεί τις περιπέτειες των Dolly και Dylan, των γονιών τους Delilah και Doug, και των 97 ακόμα παιδιών τους.

Το τραγούδι τίτλων της σειράς «Οδός Δαλματίας 101» είναι μία πρόγευση μόνο όσων θα ακολουθήσουν από την Ελληνίδα ντίβα της pop τη φετινή σεζόν, έπειτα από άλλο ένα επιτυχημένο καλοκαίρι γεμάτο συναυλίες σε όλη την Ελλάδα.

Η Έλενα Παπαρίζου υποδέχεται το φθινόπωρο διαθέτοντας σταθερά δύο τραγούδια στο Top 20 του Ελληνικού Airplay Chart.

Η συναισθηματική μπαλάντα «Άσκοπα Ξενύχτια» βρίσκεται αδιάλειπτα επί σχεδόν έξι συνεχόμενους μήνες στις κορυφαίες θέσεις της κατάταξης, ενώ το summer anthem «Καλοκαίρι και πάθος» έχει διανύσει 11 συνεχόμενες εβδομάδες στο Top 20.

Μετά τη μεγάλη επάνοδό της στη δρώμενα της νυχτερινής Αθήνας στις αρχές της χρονιάς, η Έλενα Παπαρίζου θα συναντήσει το φετινό τον Σάκη Ρουβά και τον Στέλιο Ρόκκο στη σκηνή του «Estate», σε ένα σχήμα που σκοπεύει να γίνει talk-of-the-town.

Πηγή : hit-channel.com